Welzijn staat voorop

Ingrediënten uit de regio

Eigentijdse twist

Bistro in Geel

Proef de lekkerste gerechten gemaakt van ingrediënten uit de Kempen in onze gezellige bistro in Geel. Het welzijn van onze gasten en lekker eten staan bij Bistro Louisa voorop. De menukaart van onze bistro in Geel is een ode aan de keuken van toen, gecombineerd met (h)eerlijke smaken van nu.

Klein Veldekens Astor

Reserveren? Bel dan direct!

Lekker lunchen in onze bistro in Geel

De bistro is gevestigd op de site van Klein Veldekens, waar Astor Vzw een fijne, ongedwongen zorgzame buurt heeft gecreëerd. De sfeervolle bistro is geopend voor een lekkere lunch of bijvoorbeeld een kaasplankje of een stukje taart op maandag tot en met donderdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag- en zaterdagavond is het mogelijk om lekker lang en ongedwongen te tafelen in onze gezellige brasserie in Geel met onze avondkaart die gevuld is met streekproducten. Ons fantastische team in de keuken werkt met lokale producten om eerlijke gerechten van vroeger te bereiden met een eigentijdse twist.

Reserveer online jouw tafel in onze bistro

Proef de geweldige smaken uit de regio. Reserveer vandaag nog jouw tafel via de website. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze bistro in Geel? Neem dan contact op met ons. Stuur een e-mail naar info@bistrolouisa.be of bel naar +32 14 39 51 01.