Welzijn staat voorop

Ingrediënten uit de regio

Eigentijdse twist

Lunchen in Geel

Kom gezellig lunchen in onze gezellige bistro in Geel. Onze gevarieerde menukaart is seizoensgebonden en bestaat voornamelijk uit lokaal verkregen producten. Op die manier beperkt Bistro Louisa haar ecologische voetafdruk en worden de producten uit de streek mooi uitgelicht. Met de gerechten op de kaart brengen we een ode aan de keuken van vroeger, maar wel met een eigentijdse twist. Ervaar het zelf!

Klein Veldekens Astor

Reserveren? Bel dan direct!

Lunchen in Geel doe je bij onze eigentijdse bistro

Bij Bistro Louisa in Geel ben je elke dag van 12.00 tot 18.00 uur en in het weekend tot 22.00 uur welkom om te komen lunchen of dineren. Op dinsdag is de keuken gesloten. Het welzijn van onze gasten dragen wij hoog in het vaandel. Het interieur van de bistro is eigentijds en sfeervol, net als het menu. Laat je verrassen door frisse, rijke gerechten die gemaakt zijn door het vakkundige team in de keuken. Geniet na het lunchen van een lekker stukje taart of een ijsje van de Kempense Geitenboerderij Polle of bestel een lekkere lokale kaasplank of een charcuteriebordje.

Reserveer online en ontdek geweldige smaken uit de regio

Ontdek de geweldige smaken uit  de Kempen. Reserveer vandaag nog jouw tafel via de website. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze bistro in Geel? Neem dan contact op met ons. Bereik ons door een e-mail te sturen naar info@bistrolouisa.be of bel naar +32 14 39 51 01.