Welzijn staat voorop

Ingrediënten uit de regio

Eigentijdse twist

Restaurants in de Kempen

Bezoek onze bistro in Geel, een van de plezantste en beste restaurants in de Kempen. Onze keuken is geïnspireerd op de klassieke en herkenbare gerechten van vroeger, maar dan verfijnd met een eigentijdse smaak. Het menu is seizoensgebonden en bestaat uit kwalitatieve producten van boeren en leveranciers uit de regio. Proef de explosie van smaken en ontdek de lekkerste ingrediënten uit de Kempen.

Klein Veldekens Astor

Reserveren? Bel dan direct!

Laat je verrassen in een van de beste restaurants in de Kempen

Kom lekker uit eten in onze eigentijdse bistro in Geel. De bistro is gevestigd op een gedeelde site waar een zorgzame buurt is gecreëerd voor mensen met of zonder een zorgvraag, voornamelijk gericht op ouderen. Om deze reden staat het welzijn, naast lekker eten, van onze gasten voorop. Onze openingstijden kunnen variëren van dag tot dag, kijk van tevoren naar de tijden op onze website zodat je zeker weet dat dat wij je welkom kunnen heten in een van de beste en leukste restaurants in de Kempen de tijden.

Proef de lekkerste gerechten van vroeger op een nieuwe manier

De beste producten uit de Kempen komen terug op de menukaart van onze bistro, een van de beste restaurants in Geel. Ervaar de ongedwongen sfeer in ons restaurant en proef de lekkerste gerechten van vroeger, die klaargemaakt zijn op onze eigen manier. Je bent hartelijk welkom voor een lekkere lunch of een uitgebreid diner, maar ook voor het delen van kleine hapjes met je vrienden of een lekker stukje taart voor tussendoor.

Reserveer een tafel voor je gezelschap

Bezoek een van de beste restaurants in de Kempen en reserveer online een tafeltje voor jou en je gezelschap. Geniet van een heerlijke avond uitgebreid dineren of kom gezellig langs voor een lekkere lunch. Neem voor vragen of voor meer informatie contact op met ons. Stuur een e-mail naar info@bistrolouisa.be of bel ons via +32 14 39 51 01. Wij beantwoorden graag je vragen.