Welzijn staat voorop

Ingrediënten uit de regio

Eigentijdse twist

Ben je op zoek naar restaurants in Geel en omgeving?

Verder naar restaurants zoeken in Geel en omgeving is niet nodig; kom gezellig langs bij de gezellige en moderne Bistro Louisa in Geel. Geniet van lekker lang tafelen in een fijne, ongedwongen sfeer. Proef de klassieke gerechten met een eigentijdse smaak, bereid met ingrediënten die afkomstig zijn van boerderijen uit de streek. Wij geven je graag een warm welkom in onze bistro.

Klein Veldekens Astor

Reserveren? Bel dan direct!

Een van de beste restaurants in Geel en omgeving

Bistro Louisa in Geel brengt drie generaties samen. Onze bistro is gelegen op de site van Klein Veldekens, een zorgzame buurt waar iedereen kan wonen op zijn of haar eigen ritmes en gewoontes. Om die reden staat het welzijn van onze gasten op de eerste plaats. Kom genieten van onze heerlijke gerechten van maandag tot en met donderdag tussen 12.00 en 18.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het mogelijk om te genieten van ons seizoensgebonden menu tijdens een fijn diner.

Reserveer nu jouw tafel in een van de leukste restaurants in Geel en omgeving

Onze brasserie in Geel is een van de gezelligste restaurants in de Kempen en omgeving. Ervaar het zelf en breng ons een bezoekje. Reserveer jouw tafel online. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze bistro? Neem dan contact op met ons. Bel naar +32 14 39 51 01 of stuur een e-mail naar info@bistrolouisa.be.