Welzijn staat voorop

Ingrediënten uit de regio

Eigentijdse twist

Uit eten in Geel

Wil je lekker uit eten in Geel? Bezoek Bistro Louisa, een gezellige en eigentijdse brasserie in de Kempen. Proef hoe ons getalenteerd team in de keuken lokale ingrediënten gebruikt om een eigentijdse twist te geven aan klassieke gerechten. Geniet van het lekker eten op onze dagkaart op maandag, woensdag, donderdag en zondag van 12.00 tot 18.00 uur in onze bistro in Geel. Op vrijdag- en zaterdagavond bestel je de lekkerste gerechten van onze avondkaart.

Klein Veldekens Astor

Reserveren? Bel dan direct!

Uit eten bij onze bistro in Geel? Bekijk de menukaart

Kom bij ons uit eten in onze bistro in Geel. Onze keuken serveert kwalitatieve, seizoensgebonden gerechten met een eigentijdse twist. Onze gevarieerde menukaart verandert dus ook met de seizoenen mee. Ons bekwame team in de keuken weet van alle producten de heerlijkste gerechten te maken die altijd verrassen. Ga uit eten in Bistro Louisa in Geel en proef de uiteenlopende smaken van onze kwalitatieve ingrediënten. Onze openingstijden variëren van dag tot dag.

Eerlijke producten uit de regio

Bistro Louisa is gelegen in een door Astor Vzw gecreëerde zorgzame buurt voor mensen met of zonder een zorgvraag. Om deze reden is, naast lekker eten, het welzijn van onze gasten de prioriteit in onze bistro in Geel. Naast de bistro bevindt zich op de site ook een woonzorgproject, een lokaal dienstencentrum, twee dagverzorgingscentra en een kinderdagverblijf. In de bistro komen drie generaties samen. Samen werken we voor jou hard aan (h)eerlijke gerechten van lokale producten. Hierdoor beperken we onze ecologische voetafdruk en zetten we al het moois uit onze regio in het zonnetje.

Reserveer en proef onze gerechten

Ben je benieuwd naar de heerlijke smaken uit  de Kempen? Kom lekker uit eten in onze eigentijdse brasserie, gevestigd in Geel Reserveer vandaag nog jouw tafel online. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over onze bistro? Neem dan contact op met ons. Stuur een e-mail naar info@bistrolouisa.be of bel naar +32 14 39 51 01.